Wildlands Adventure Zoo Emmen

Stap in een expeditie avontuur door de woestijn, de savanne, het oerwoud en het poolgebied! De dieren leven hier in ruim opgezette verblijven, dus goed opletten en ervaar een echte expeditie!

Wildlands is weer open maar hebben een verplichte reservering online ingesteld.

Op Wildlands expeditie door 3 werelden

Nortica

Op de Nortica vind je de dieren die in de koude poolstreken leven. Van pinguïns tot ijsberen. Ook heb je hier de 4d Testride met de Arctic 1.

Serenga

In de Serenga vind je de dieren die in de woestijnen en savannes leven. Je loopt door de bavianen arena, of maakt een safari rit langs de neushoorns, zebra's en vele andere dieren. Ook heb je hier de attractie Tweestryd, een sensationele duellerende rit door een oude mijn.

Jungola

Met de Boot door het oerwoud Jungola, waar de papegaaien rond vliegen en de apen rondslingeren. Er ligt een neergestort vliegtuig waar je in kan, en een hoge klim trail met vele touw bruggen. Olifanten komen hier om in het water te spelen, je kan de water pomp met spuit zelf bedienen.

360 graden Wildlands tour


Loading...

Deze 360 graden tour laat zien hoe Wildlands in Emmen er uit ziet. De inhoud heeft ondersteuning voor HTML5 of WebGL nodig.

Giraffenmerrie geboren.

Girafjong Polepole krijgt de fles. Girafjong Polepole krijgt de fles.

Er is een girafje geboren in wildlands, hoe leuk is dat! Ze is bijna 2 meter en gaat snel op haar lange poten staan. De merrie heeft de naam Polepole gekregen. Dit betekent ‘rustig aan’ in Swahili.

Waarschijnlijk doordat moeder Ayana onervaren is, laat ze haar kleine niet drinken. Daarom helpen dierverzorgers een handje.

Openingstijden Wildlands en online kaartjes kopen

Tip: Heb je al kaartjes, hoef je niet lang meer te wachten bij de ingang en weet je zeker dat je binnen mag!

Kaartjes Wildlands via

Entree kaarten Wildlands:

Vanaf € 28,50

Kaartjes Wildlands bij

openings tijden
Het hele jaar 10:00 tot 17:00 uur
31 december en 1 januari gesloten

Vervoer naar Wildlands

Adres van Parkeer terrein P-Zuid

Ermerweg 28
7812 BG Emmen

P-Zuid van Q-park is op minder dan 10 minuutjes lopen van de ingang en daarom wellicht een makkelijke parkeer optie. Het kostte ons 10,- € voor de hele dag en hij is 24/7 geopend.

Tip: Op hoogseizoen dagen kan je het beste de elektronische borden volgen. Deze wijzen je dan op parkeergelegenheden met vrije plaatsen. Het dag tarief is overal 10,- €.

Tip 2: Op laagseizoen dagen kan je ook parkeren onder het Willink plein op de Myriade parkeerplaats. Deze ligt tussen het gezellige Emmen centrum en de precies voor de ingang van het Wildlands.

Adres van parkeerterrein Myriade

Willinkplein 7
7811 DC Emmen

Met de trein

Wildlands is prima bereikbaar met de trein. Vanaf het spoorweg station Emmen loop je in ongeveer 15 minuten naar de ingang.

Met de Bus

Vanaf het NS-station Emmen kan je ook met de bus naar halte Centrum-Emmen (2 haltes) met bus 3, 4, 21 of 44. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot aan de ingang van Wildlands. In de bussen van Qbuzz mogen per volwassene die met OV-chipkaart of Eurokaartje reist, drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis.

Adres van ingang Wildlands:

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Wist je dat?

Drenthe hoogte kaart.

Op vakantie naar Drenthe.

Landal Hof van Saksen

Meer informatie & boeken bij Hof van saksen.

Aanrader! Luxe vakantiepark met heerlijk zwemparadijs waar je wel 768 meter met de glijbaan kan! Hof van Saksen.

Onlangs bij Center Parcs de Huttenheugte

Blije bezoeker van Centerparcs in Huttenheugte! Wat lief! Bewoner Huttenheugte dankbaar!

Center Parcs de Huttenheugte

Center parcs Huttenheugte Zwemparadijs

Vernieuwd! Zwemparadijs dome volledig vervangen én de VIP cottages met vele luxe vernieuwd in 2021 en 2022.

Hotel de Vlijt Fletcher

Meer informatie & boeken bij Hotel de Vlijt. Fantastisch eten in het Kasteel van Coevorden en slapen direct aan de gracht in vestingstad Coevorden. Fletcher logo.

Vakantie aanbieders in Drenthe.