Ideale Drentse adults-only vakanties.

Een Adults-only vakantie is uiteraard genieten van natuur, romantiek en Drentse rust in een van deze vrijstaande vakantiehuisjes!

Comfort en rust vind je als volwassen koppel natuurlijk in Drenthe. Kies je rustig hotel met alle luxe te wensen. Of liever een vrijstaand vakantiehuisje in een natuurgebied, ideaal als uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht.

Rustig gesitueerd vakantiehuisje in bosrijk gebied.

Beoordeeld met een 8,9!

Vakantiehuis aan de bosrand. Direct aan de rand van bosrijk gebied!

Dit idyllisch stekje ligt tussen de bomen van het aansluitend natuurgebied. Even lekker weg van alle drukte. Met een heerlijke serre om lekker in te relaxen. Telefoon uit, boekje erbij en genieten maar!

Vanuit de serre, zie je vele vogels en konijnen. In de bomen zit soms een eekhoorntje, en je kan er zelfs reeën spotten!

De Marke van Ruinen

Beoordeeld met een 8.6!

Vakantiehuis op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Nieuwe luxe vakantiehuisjes op een rustig park, in een mooi natuurgebied!

Vanuit de slaapkamer van deze nieuwgebouwde vakantiehuizen, kijk je de tuin en de achterliggende bossen in. Enkele luxe huisjes hebben sauna, solarium en zelfs een buiten bubbelbad.

Boswachterij Ruinen is een prachtig natuurgebied met vele vennetjes die koelen genoemd worden. Enkele wandel- en fietsroutes starten direct vanaf de Marke van Ruinen.

Vakantiepark Hof van Saksen

Gasten beoordeelden 8,6!

Hof van Saksen Vakantiepark Hof van Saksen heeft voor stellen een ideale mix van luxe, ruimte en activiteiten.

Op dit designpark is alles strak aangelegd en prachtig afgewisseld met knusse vakantiehuisjes.

Door haar ruime opzet, is dit een van die parken in Drenthe waar je kan genieten van de rust. Maar ook van een van de vele activiteiten kan je genieten. Bekijk bijvoorbeeld ons verslag en de video van de bandenglijbanen met een totale lengte van 768 meter!

Met 26 accommodatie types vind je vast een vakantiehuisje naar jouw wens. Kom je romantisch met zijn 2'en, heb je de keus uit een vakantiehuisje met sauna, zonnebank en gashaard. Wat je ook kiest: Op het Hof van Saksen is de romantiek onder jullie!

Wist je dat?

Drenthe hoogte kaart.

Op vakantie naar Drenthe.

Landal Hof van Saksen

Meer informatie & boeken bij Hof van saksen.

Aanrader! Luxe vakantiepark met heerlijk zwemparadijs waar je wel 768 meter met de glijbaan kan! Hof van Saksen.

Onlangs bij Center Parcs de Huttenheugte

Blije bezoeker van Centerparcs in Huttenheugte! Wat lief! Bewoner Huttenheugte dankbaar!

Center Parcs de Huttenheugte

Center parcs Huttenheugte Zwemparadijs

Vernieuwd! Zwemparadijs dome volledig vervangen én de VIP cottages met vele luxe vernieuwd in 2021 en 2022.

Hotel de Vlijt Fletcher

Meer informatie & boeken bij Hotel de Vlijt. Fantastisch eten in het Kasteel van Coevorden en slapen direct aan de gracht in vestingstad Coevorden. Fletcher logo.

Vakantie aanbieders in Drenthe.